30 hónap alatt 41 kilót fogyott Fásy Zsüliett: elárulta, mit csinált és miket evett, és mire kellett legjobban odafigyelnie

Legutóbbi képeit elnézve, bizony mi alig ismertünk rá Fásy Zsüliettre. A fiatal hölgy az utóbbi 30 hónap során 41 kilótól szabadult meg és saját bevallása szerint most sokkal jobban érzi magát a bőrében!

Fogyása titkáról a Blikknek mesélt: nagyon érdekes és tanulságos dolgokat mondott, érdemes az egész interjút elolvasni, ráadásul egy videót és vadiúj képeket is láthatsz Zsüliettről. Többek között ezt nyilatkozta a lapnak:

“Voltak nehéz pillanatok, de nem szenvedtem. Azt kellett megtanulnom, hogy lassan egyek és ne lakjak jól. Ma már ott tartok, hogy nem is kívánom azokat a dolgokat, amelyekből korábban többet is ettem, de főleg ittam.

A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem” – árulta el Zsüliett, aki egyébként jelenleg videóvágóként dolgozik, többek között a koncertfelvételek utómunkálatait végzi.

A közösségi oldalára feltöltött képek is azt mutatják, hogy ki van cserélve! Mi is szívből gratulálunk neki ehhez a nem akármilyen teljesítményhez:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!