23 napot töltött kórházban Delhusa Gjon: “Kaptam a fájdalomcsillapítókat, halálközeli állapotban voltam. Aztán a negyedik napon…”

Miután elkapta a világjárványt, Delhusa Gjon 23 napot töltött kórházban. Szörnyű hetek állnak mögötte, de most már szerencsére jól van, annyi kórházban és lakásban töltött nap után végre ki is mozdulhatott:

Best magazinnak arról is mesélt a most már gyógyulófélben lévő énekes, hogy mennyire rossz állapotban volt, miután elkapta a fertőrést: először a láza szökött fel, legyengült, majd pokoli fájdalmat érzett a vállában és a hátában. Négy napon keresztül küszködött, nem tudott felállni, majd az ötödik napon hívták a mentőt és vitték kórházba.

“1,5 millibárral lökték a tüdőmbe az oxigént, miközben kapálóztam. Kaptam a nyugtatókat, a fájdalomcsillapítókat, halálközeli állapotban voltam. Aztán negyedik napon a tüdőm sejtjei szép lassan elkezdtek működni, befogadták az oxigént Nehéz helyzetből jöttem ki, naponta tizenhárom szúrás, vérvételek sora, kaptam az infúziót, csövek rajtam – emlékezett vissza a rettenetes időszakra az énekes.

Szerencsére Delhusa Gjon most már sokkal jobban van és újra tud mosolyogni is. Gyógyulj meg, Gjoni!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!