“2021 a rettentő megtorlás éve lesz” közölte Schobert Norbi: azt is elárulta, hogyan fog elbánni az őt gyalázó kommentelőkkel

Egy nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a két hetet a Maldív-szigeteken töltő Schobert Norbinak még az anyázás is mennyire hiányzott. Így mesélt erről Facebook videójában:

“Röhögni fogtok: nem csak azok hiányoztak, akik jókat írnak, hanem azok is, akik azt írják, hogy ‘anyád’, ‘hülye vagy’, ‘nem értesz hozzá’. Nagyon érdekes volt azt látni, hogy az emberek egyre kevesebb könyvet olvasnak, mert ugye a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól” – mondta. “A világ egyik pontján sem küldenek el ennyien az anyámba, mint itthon”. Szerinte ugyanis “ettől vagyunk magyarok, mi ilyenek vagyunk”, és “ha az ember elmegy ebből két hétre, akkor hiányzik” – közölte a fitneszguru.

Ám most már teljesen más hangnemben nyilatkozott a Blikknek, kemény megtorlást helyezett kilátásba azoknak a kommentelőknek, akik őt és családját bántják.

“Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz” – mondta Norbi.

Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával – dühöngött Schobert Norbert.

Azt is elárulta, hogyan kíván elégtételt venni: két magánnyomozó és három ügyvéd egy éven keresztül gyűjtött anyagot a beadványukhoz. A cél, hogy az ócsárló kommentelőket IP-címük alapján beazonosítva megtalálják és bíróság elé állítsák őket.

Schobert Norbi nagyban gondolkodik, nem aprózná el a büntetést sem: “Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni”  – szögezte le.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép: Instagram – Schobert Norbi)