18 kilót fogyott Bay Éva és tartja is a súlyát: most elmondja, hogy sikerült mindezt elérnie

Bay Éva az utóbbi időben káprázatos változáson ment keresztül. 18 kilót fogyott alig fél év alatt, és boldogabb, mint valaha. Az elmúlt években észrevétlenül felszaladtak rá a pluszkilók, ám most, mintha kicserélték volna.

A fogyás előtt 86 kilót mutatott a mérleg nyelve, mostanra sikerült 70 alá mennie – 68 kiló lett – és ezzel az egykori bemondónő, aki évtizedeken keresztül a hatoslottó-sorsolás háziasszonya is volt, tökéletesen elégedett.

“A 18 kiló, amit leadtam, nekem pont elég, nem szeretnék egy ráncos zacskó lenni, csak azért, hogy 38-as ruhát vehessek fel. Szerencsére nem egy pillanat alatt ment le a felesleg, így volt ideje a testemnek és az arcomnak regenerálódni. Most az a célom, hogy megtartsam ezt az eredményt – mesélte Bay Éva egy korábbi interjúban.

Bay Éva szerint a fogyás agyban dől el, de megtartani a súlyt igazi kihívás. Szerencsére neki segítségére van egy gyógynövény alapú kapszula, aminek köszönhetően egyáltalán nem éhes: mint mondja, délután 2 óra után már alig eszik – árulta el Éva a Több mint testőr című műsorban.

Az interjúból még sok más érdekességet is megtudhatsz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!