10 kilóval lett könnyebb az Ázsia Expressz győztese, Horváth Gréta: nem követi senki diétáját, ő maga állította össze ezt az étrendet

Horváth Gréta nevét a szélesebb közönség akkor ismerte meg, amikor párjával, Meggyes Dáviddal részesei lettek a TV2 utazós realityjének, az Ázsia Expressz második évadának.

A páros nemcsak, hogy részt vett a műsorban, de ügyes és taktikus versenyzéssel meg is nyerte azt. Akik nézték az adást azoknak feltűnhetett, hogy Gréta akkor jóval kerekebb volt, mint most, a Love Bistro című műsorban.

Gréta már januárban elkezdte az életmódváltást, akkor ezt a bejegyzést írta egy fotója mellé:

“Nem követem semmi és senki diétáját. Amit csinálok az nem más mint SEMMI LISZT SEMMI CUKOR! Nem eszem burgonyát, zabot sem. Nem fogyasztok csomagolt termékeket! Ez nem csak a fogyásról szól hanem egy “tisztításról” is. Az eddig lement kg-ok száma 5,6 kg! Nincsen megállás, most jött egy újabb lendület. A bőröm hihetetlen király lett. A közérzetem isteni! Ez a kaja és mozgás kombó miatt van. Nem ész nélkül fogyókúrázok!”

Most már kijelenthető, hogy az életmódváltás abszolút eredményes volt. Gréta 10 kilóval könnyebb, mint az étrendváltása előtt, minderről így nyilatkozott néhány napja a Best magazinnak.

„Bár korábban oda voltam a kenyérért, most nemet mondok rá. Bevallom, imádom fogdosni, szeretem az illatát, és ha csak tehetem, a családban mindenkinek én vágok egy-egy szeletet, de nem harapok bele. Tiltólistára került még a tészta és a liszttel készült főzelékek is. A húsételek mellé köretnek rizst eszem vagy savanyúságot. Reggelire is csak a feltét jöhet, zöldségekkel, sajttal, felvágottal lakom jól, néha rizsszelettet harapok mellé – vallott az étrendjéről Gréta.

Az új étrendnek tehát meg is lett az eredménye, Gréta csinosabb és karcsúbb, mint valaha:

View this post on Instagram

🍳 A konyha az elmúlt időszakban kiemelt helyet kapott az életünkben. Nekem mindig is az a terep volt, ahol ki tudok bontakozni és meg tudom élni a házias oldalam is. Bari nem a konyha ördöge, de az elmúlt időszakban nagyon sokat tanult mellettem. Igaz, hogy ez a tudás nem akkora, hogy egyedül lefőzzön egy komplett menüt, de nem is bánom. Szeretem ezt a házimunkát magam végezni, egyedül saját magam főnökeként. Anyukámtól és Papótól tanultam meg mindent, amit a mai napig használok és fejlesztek. Szeretek kísérletezni, új ízeket és textúrákat felfedezni. Ami a legnagyobb erősségem azok az igazi házias ízek! Bízom benne, hogy nem csak a családom, de hamarosan Ti is szeretni fogjátok! @pepco_hu #hirdetés #pepco #pepcoinspiracio #PEPCO #pepcohu

A post shared by Horváth Gréta (@horvath_greta_official) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!