Mi az, amit először megpillantottál? Feltárja legjobb tulajdonságodat:

Az itt látható kép igazán részletgazdag, épp ezért nagyon jó tesztként szolgál arra, hogy személyiségedet még jobban megismerhesd általa. Vess rá egy pillantást:

Mi az a részlet, amit elsőként észrevettél rajta? Olvasd el, mit mond rólad:

Nyitott könyv

Ez azt jelenti, hogy intelligens vagy, ám nem biztos, hogy jól teljesítettél az iskolában, ami nem is különösebben lényeges. A megérzéseid nagyon ritkán hagynak cserben és könnyen megérted a körülötted lévő embereket. A bölcsességed az erősséged.

Rózsa

Nagyon összetett személyiség vagy, aki képes mindenben meglátni a szépséget. Higgadtságod, kiegyensúlyozott természeted miatt kedvelnek téged. Szívesen fejezed ki szeretetedet mások felé. Nem vagy képes elviselni a szenvedést, így bármikor segítesz bárkinek.

Kereszt

Nagyon kreatív vagy, elképesztő fantáziával rendelkezel. Úgy gondolod, hogy a keserű igazság sokkal jobb az édes hazugságánál. Az érzelmeidet ritkán engeded a felszínre jutni. A hűség a legnagyobb erősséged. Egyenes és megbízható ember vagy. Nem tudsz első látásra szerelembe esni, de ha megszeretsz valakit, amellett életed végéig is kitartasz.

Léggömbök

A szabadságot mindennél fontosabbnak tartod és szeretsz a saját szabályaid szerint élni. Szívesen meghallgatod a többiek véleményét, de úgy érzed, nem várhatja el tőled senki, hogy mások kívánalmainak megfelelj. Az optimizmus a legnagyobb erősséged. Még a legnehezebb időkben is megőrzöd a mosolyod és hiszel benne, hogy minden jóra fordul.

Szív

A szerelem számodra nagyon fontos dolog az életben, ám ezen a téren már sok sebet szereztél. Sokan hagytak el azok közül, akiket nagyra értékeltél. A jóság a legnagyobb erényed, a haragod pedig nem tart soká. A jó szíved mindig gyógyír a kapcsolati problémáidra.

Oroszlán

Bátor ember vagy, aki a barátait alaposan megválogatja. Kevés van belőlük, ám azok igazak. Könnyen kiismered a körülötted lévő embereket, ezért nem is akarsz mindenkivel tökéletes kapcsolatot ápolni. Az önmagadba vetett hited a legnagyobb erősséged. Nem érdekel, hogy mit gondolnak vagy duruzsolnak neked mások, mindig tudod, hogy mik az erősségeid és mit kell tenned.

Mosolygó arc

Nagyon vicces típus vagy, aki imád szórakozni és jókedvét másokra is képes ráragasztani. Nagyon lazán veszed a kritikát és elegáns szarkazmussal kezeled. A humorod az, ami mindig a figyelem középpontjába helyez téged, ugyanakkor a fegyvered is, hogy a nehéz időszakokon átlendülj.

Nyakkendő

Olyan típus vagy, aki mindig szigorúan tartja magát az elveihez. Az elképzeléseid gyakran különböznek a környezetedben lévőkétől, de ez téged egy cseppet sem zavar. A fegyelem a legnagyobb erősséged és az adott szavadat soha nem szeged meg. Szorgalmas vagy és 100%-ig elkötelezett a feladataid felé. Nem félsz a feleősségtől.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)