Legújabb képén ókori, dögös akcióhősként tündököl Király Linda: remekül áll neki ez a szerep

Király Linda ugyan New Yorkban, Bronxban született 1983-ban, ám 1999-ben Linda és családja Magyarországra költözött, és már a rákövetkező évben, tehát 17 évesen szerepet kapott a Dívák éjszakája című produkcióban a Budai Parkszínpadon és a Pesti Vigadóban.

Két filmbetétdal feléneklésére is felkérték: Vademberek és Szerelem utolsó vérig. Utóbbit és a Két szív című dalt Presser Gábor készítette el és kizárólag csak Linda hangjára hangszerelte fel. A Szerelem utolsó vérig nagy sikereket ért el az országban. Innentől kezdve Magyarországon befutott sztárként kezelték.

Linda most végre újra színdarabban léphet fel, minderről így ír közösségi oldalán: „Képzeljétek el, hogy hosszú évek óta végre újra színdarabban fogok szerepelni! Az Operaház fantomja után egy vicces musicalben játszom. Zseniaális csajokkal, Tallós Rita rendezésében! Nagy szeretettel várunk Titeket az Anyatigrisek előadására, a Momkultban! Premier: November 15.

Az Anyatigrisek című musicalben több kiváló és tehetséges énekesnővel és színésznővel találkozhatunk, úgy mint Barbinek Paula, Jónás Andi, Nika és Danics Dóra. Igazán remekül mutatnak a jelmezekben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!