Hetven lélegzetelállítóan csinos rövid frizura, ha modern és elegáns megjelenésre vágysz:

A rövid frizura nagyon divatos, mert könnyen kezelhető és minden hölgynek remekül áll. Csak meg kell találnunk azt a hajformát, amely illik az arcformánkhoz és a stílusunkhoz.

Sokan azt gondolják, hogy a rövid frizura kissé unalmas, pedig remekül variálható, ha jól van kialakítva. A rövid frizurához remekül illik a frufru, mivel kiemeli az arc szépségét.

A rövidebb hajformák is lehetnek nagyon elegánsak és nőiesek, csak olyat kell választani, ami illik az egyéniségünkhöz. Egy jó fodrász tudja, hogyan alakítson ki tökéletes rövid frizurát a viselőjének.

A hajszín is nagyon változatos lehet, a világos és természetes árnyalatok egyre közkedveltebbek idén. A különböző színű hajtincsek még fiatalosabbá és divatosabbá teszik a frizuránkat. Az egyenes tincsek elegáns és kissé komoly külsőt kölcsönöznek.

A rövid frizura könnyen kezelhető, reggelente gyorsan el lehet rendezni. Esti viseletnek be is száríthatjuk, így mindig egyedi és varázslatos lehet a külsőnk. Rengeteg gyönyörű ötletet mutatunk, így a nagyon rövid és a kicsit hosszabb frizurák kedvelői is megtalálhatják a nekik tetsző ötleteket.

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: finomreceptek.com)