Fresh Andi régen Majka párja volt, ám mióta egy 15 éves barátság átalakult szerelemmé, boldogabb mint valaha: ő a kedvese

Villányi Andi, azaz Fresh Andi most, 39 évesen boldogabb, mint valaha: igazán különleges módon talált rá a boldogság, hiszen 2018-ban egy 15 éves barátság alakult át szerelemmé.

Andiról kevesen tudják, hogy 10 évig balettozott. 1999-tõl énekelni tanult, majd az év végén beválogatták az újjáalakított Fresh együttesbe. 2000-ben angol szakot végzett a budapesti Hajnik Károly Közgazdasági Szakközépiskola titkár és menedzserasszisztens ágán.

Andi, aki a Fresh együttes énekesnőjeként a 2000-es évek elején sikert sikerre halmozott, így lelkendezett kedvese kapcsán közösségi oldalán:

“Ő a Mindenem! És neki Én vagyok a Minden! Nem telik el úgy nap, hogy ne éreztetné velem: Egy bókkal, egy mondattal, egy mosollyal, egy öleléssel, egy csókkal.. Megtapasztaltam, hogy milyen egy IGAZ kapcsolat, a legmélyebb szeretet, egymás felé a tisztelet, az őszinteség. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nemsokára azt mondhatom: “Ő a Férjem” – írta bejegyzése mellé Andi.

És valóban, a képek tényleg azt sugallják, hogy ők ketten valóban csodásan összeillenek, mi pedig nagyon örülünk, hogy rátaláltak egymásra:

View this post on Instagram

#gallóék 🔗

A post shared by Andrea Villányi (@freshandi) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!