Fésűs Nelly lánya, Csenge 18 éves korára sikeres modell lett: ha rápillantunk, megértjük, miért figyeltek fel rá az ügynökségek

Fésűs Nelly lányának, Horváth Csengének volt kitől örökölnie a szépségét, hiszen édesanyja is gyönyörű. Ám azt, hogy modell lesz belőle, talán még ő maga se gondolta. A TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogyan is indult a modellkarrierje:

„Igazából másfél éve keresett meg egy nagy ruhamárka, hogy menjek el hozzájuk modellnek, és igazából onnan pedig kézről kézre adtak. Nagyon jó élmény volt számomra, hogy ennyire megtetszettem az embereknek, egyre többen keresnek” – kezdett bele történetébe Csenge.

“Én magam még egyáltalán nem gondolom magam modellnek, egyelőre ezt most hobbiként űzöm, Ez egy picit erősebb hobbi, nem ezzel kívánok mindig foglalkozni, egy civil szakmát is szeretnék” – szögezte le a céltudatos lány. Diplomát is szeretne. Erről így mesélt:

“Nekem a családom feladta a leckét, mert mindenkinek legalább három diplomája van, szóval ez alap. Ameddig lehet, tanulnék, mert elég sok minden érdekel. 12 éve zongorázom, úgyhogy most a zeneakadémia a cél”  – vallotta be Horváth Csenge.

Itt láthatod a gyönyörű és intelligens fiatal hölgyet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Fésűs Nelly – TV2)