Előkerült Takács Nikolas, és a csillárokat is leénekelte a plafonról! Mi 2 perce lúdbőrzünk!

Takács Nikolas kiskora óta énekes szeretett volna lenni, 8 évesen részt vett a Pop Aréna nevű tehetségkutatón, amit meg is nyert.

Zenei tanulmányait a Pozsonyi Állami Konzervatóriumban kezdte klasszikus ének és hegedű szakon, ezt követően a Kőbányai Zenei Stúdió dzsessz-ének szakára járt.

2005-ben Budapestre költözött. 19 évesen együtt lépett fel a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal.

Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége nyílt együtt zenélni: Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel.

2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt.

Első előadásával a közönséget és a zsűri tagjait is egyaránt levette a lábáról. Leonard Cohen Hallelujah című dalával biztosította magának a továbbjutást.

Az X-Faktor befejezése után megjelent első albuma, “Az első X – 10 dal az élő show-ból”, mely heteken át vezette a MAHASZ Top 40-es albumlistáját. Tripla platinalemez státuszt ért el.

Az utóbbi években kevesebbet hallani Nikolasról, most azonban végre újra az X-Faktor színpadára lépett!

Mihályfi Lucával énekelte el a magyar zeneirodalom egyik legszebb duettjét, Balázs Fecó és Keresztes Ildikó dalát, a Csönd évét.

Itt te is meghallgathatod, érdemes, mert egészen zseniális, mi lúdbőröztünk utána! Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Oszd meg, hogy mások is hallhassák!