Dér Heni 8 évvel fiatalabb húga, Alexandra szintén igazi szépség és nagyon hasonlít nővérére: nem csoda, hogy jóban vannak

Dér Heni és húga, Alexandra között a kötelék eleinte nem volt igazán szoros, hiszen nyolc és fél évnyi korkülönbség van köztük, ennek megfelelően gyermekkorukban teljesen más volt az érdeklődési körük.

Aztán, ahogy Alexandra egyre nagyobb lett, úgy került a két lány egyre közelebb egymáshoz, és és ma már minden örömüket és bánatukat megosztják egymással.

“Szandinak nagyon jó meglátásai vannak, ezért általában mindig kikérem a véleményét. A stílusunk, a hangunk nagyon hasonló, és mindig ugyanazokon a poénokon nevetünk” mondta Heni egy korábbi interjúban.

View this post on Instagram

Elmondhatatlan érzés újra együtt lenni a családdal… Nem gondoltam volna, hogy valaha így meg tudok örülni a szerb határőr üdvözlésének.. 3 hónap után újra ölelhetem a szüleimet, nagyapámat, kishúgomat..🙈🙈🙏🏼🙏🏼 Tényleg mindenhol jó, de legjobb otthon… Ráadásul jövő héten emlékezünk a trianoni békeszerződés 100. Évfordulójáról, ami sajnos számunkra nem ünnep, de nagyon fontos nap kell hogy legyen, hogy megemlékezzünk és foglalkozzunk határon túl rekedt honfitársainkról… Én most ezt itthonról teszem és a következő dallal üdvözlök mindenkit.. Más értelmet nyert ez az Illés dal is..: https://youtu.be/TZOL6WwcPfA #itthonvagyok #familygoals #jojjkedvesem #trianon100 #család

A post shared by Dér Heni (@heni_der_official) on

A sors furcsa összjátéka, hogy mindkettejüket idén jegyezték el, Alexandrát februárban, ennek apropóján nővére, Heni így nyilatkozott: “Jó érzés látni, hogy készen áll már arra, hogy feleség vagy édesanya legyen. Bennem ilyen idős koromban ez nem volt meg, illetve ha meg is volt, a karrier utáni vágyam elnyomta”.

Ezek a képek az eljegyzéskor készültek:

Azóta már Dér Heni is menyasszony, hisz párja, Bakos Gergely néhány nappal ezelőtt megkérte a kezét egy csodálatosan szép jegygyűrűvel, az erről szóló cikkünket ITT olvashatod el.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!