A zsűri azt hitte, csúfosan leszerepel majd a 11 éves kislány, aztán az előadás végén nem győztek talpra ugrani

A philadelphiai kislány egy pokolian nehéz szerzeménnyel készült, ami kétséget is ébresztett a mentorok körében. A zsűri szentül hitte, Jennifer Hudson And I Am Telling You I’m Not Going című dala túl nagy falat lesz a még zsenge korú Biancának, azonban lány az ellenkezőjét bizonyította: már az első akkordokból kiderült, a versenyző hangja több mint érett a dalválasztáshoz.

Bianca Ryan mindössze 11 éves volt, amikor felsétált az America’s Got Talent tehetségkutató színpadára, mégis, ahogy az orgánumával játszott, és amilyen hangi technikákat alkalmazott, mintha igazi profit hallottunk volna.

Nemcsak a mentorok hallgatták őt elkerekedett szemekkel, hanem a nézőtéren lévők is ámulva figyelték minden mozdulatát. Röviddel azután, hogy a lány belekezdett az éneklésbe, Brandy Norwood, a zsűri egyik tagja, illetve a közönség is felállva tisztelgett a 11 éves Bianca tehetsége előtt.

Az, hogy benevezett ebbe a tehetségkutatóba, és elvitte a főnyereményt, mindössze a kezdete volt a philadelphiai lány virágzó karrierjének. Azóta a kislányból igazi hölgy lett, több nagylemezt dobott piacra, és a színészi pályát is célba vette. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakhoz is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: doily)