A semmiből építették fel ezt a káprázatos házat: ki akarták adni, de annyira beleszerettek, hogy megtartották maguknak

A lakás tulajdonosai kezdetben úgy gondolták, hogy remek pénzszerzési lehetőség lehet ez a kis otthon. Tervük az volt, hogy kiránduló pároknak adják ki a guruló házikót, azonban annyira beleszerettek az építménybe, hogy egy idő után nagyrészt ők használták, míg nem teljesen az otthonukká vált.

A fiatal pár elmesélte, hogy néhány nyár alatt sikerült teljesen visszakeresniük a házacska felépítésére kiadott pénzt. A befektetés összköltsége 25 ezer dollár volt, azonban mostanra elmondhatják, hogy gyakorlatilag semmibe se került nekik a ház felépítése, hiszen a teljes összeg megtérült.

A pár nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a mindössze 18 négyzetméteres ház teljesen összkomfortos legyen, a városban, de akár egy várostól félreeső településen is gond nélkül lehessen használni. A ház tartószerkezetének felépítése után a beosztás egy kis fejtörést okozott a fiataloknak, de szerencséjükre Sarah építész édesapja mindent okosan megtervezett. Alig három hónap alatt minimális pénzráfordítással, egy hagyományos lakókocsit sikerült egy összkomfortos, és praktikus guruló házzá alakítsanak.

Egy letisztult, világos házacskát álmodtunk meg, azt szerettük volna, hogy olyan hangulat legyen, mintha a tengerparton nyaralnánk. Azáltal, hogy világos színeket használtunk, a belső terek nagyon világosak és tágasak lettek” – mesélték a ház boldog tulajdonosai.

A házikó egyik legnagyobb különlegessége az üvegtető lett. Természetes fénnyel árasztja el az egész lakot, és ezáltal minden évszakban, minden pillanatban állandó részesei lehetnek a lakók a természet csodáinak. A lakásban van elektromos áram, és víz is, így a lakók semmiben nem szenvedhetnek hiányt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)