A rózsád ott rejti szirmai között, hogy mi határoz meg téged leginkább

Ha sikerült kiválasztanod egyet az alábbi 6 szín közül, akkor olvasd el az adott színhez tartozó leírást.

1. SÁRGA

Ez a Nap színe is, a vitalitást, az erőt és az egót jelképezi. Könnyen elnyered mások szimpátiáját, de figyelj oda arra, hogy ne mindig minden rólad szóljon, főleg akkor, mikor tényleg más valakire kell odafigyelni. Pozitív, boldog ember vagy, akit szinte mindenki imád. Átlagon felüli intelligenciával rendelkezel. A következő szavak jellemeznek: óvatosság, féltékenység, csillogás, titokzatosság.

2. RÓZSASZÍN

Ha szereted a rózsaszínt, akkor nem igazán akarsz felnőtté válni. A rózsaszínt kedvelő nők olyasmiket is megígérnek, amiket nem tudnak betartani, a rózsaszínt imádó férfiak pedig minden pillanatot megragadnak, csak hogy flörtölhessenek. De ha szereted a rózsaszínt, akkor szeretsz játszani, barátságos és jószívű vagy, aki viszont hamar elunja magát.

3. KÉK

A kék a higgadtság szimbóluma. Remek kommunikációs képességgel rendelkezel, minden emberrel szót értesz, legyen az dúsgazdag, vagy mély szegénységben élő. A felelősség elől nem szaladsz el, nem szeretsz kompromisszumokat kötni, és ki nem állhatod a kétszínű, hazug embereket.

4. LILA

Ez a szín a romantikus, fantáziadús életedre világít rá, hiszen számodra a szerelem nagyon fontos, ami nélkül el sem tudod képzelni az életed. Vidám ember vagy, de tudsz komoly is lenni, ha a helyzet megkívánja. Emellett fontos számodra a függetlenség, az elegancia, és az arisztokrata értékrend.

5. ZÖLD

Ez a szín a szerelem színe. Olyan ember vagy, aki szeret jót tenni másokkal, és azonnal segít, ha egy rászoruló bajba jut. Más emberek tisztelnek, erős személyiséggel rendelkezel, így szinte senki sem tud/mer becsapni. A szó, ami leginkább meghatároz, az az önzetlenség és a jóság.

6. VÖRÖS

Ez szenvedélyre, erős érzelmekre (pozitívakra és negatívakra egyaránt) utal. Tudod, hogy miként kell élned az életed, mindent, amit csinálsz óriási lelkesedéssel hajtod végre. Ambíciós, szenvedélyes, energikus vagy, aki képes másokat iriggyé tenni, ezért olykor konfliktusokba is keveredhetsz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)