A lány elkíséri édesanyját a szülésre: majd az orvos váratlanul megkéri a 12 éves lányt: öltözzön be

Amikor Dede Carraway vajúdni kezdett, még nem sejtette, hogy miként fog ez a szituáció végződni. Dede szülész-nőgyógyászának volt egy javaslata, azonban Dede először kételkedett abban, hogy ez jó ötlet.

Azzal indult a dolog, hogy Dede 12 éves lánya, Jacee bejött a kórházi terembe. Mivel a vajúdó anyukát rengetegen állták körül, a kislány aggódott amiatt, hogy lemarad a nagy pillanatról, amikor kisöccse megszületik. A szülész-nőgyógyász szakorvos ekkor vetette fel az ötletet, hogy lehetne Jacee az, aki világra segíti a babát.

Amikor Dr. Wolf előállt az ötlettel, Dede és Jacee is megijedtek. Végül azonban – Dr. Wolf biztató szavai hatására – úgy gondolták, hogy ez így lehet igazán különleges alkalom.

Rosszul jött Dede számára, hogy az epidurális érzéstelenítés hatása megszűnőben volt, és kezdtek elég nagy fájdalmai lenni. Enyhítette azonban e fájdalmakat a lánya arcán megjelenő elragadtatott kifejezés, amikor az szemtanúja lehetett a születés csodájának.

Jacee remek segítségnek bizonyult 3,3 kg-os súllyal megszülető öccse világra jöttekor. Kezdettől egyértelmű volt, hogy nővérkéje imádja a kis Cayson Carrawayt.

Azt nem tudhatjuk, mit tartogat a jövő Jacee számára, de ez a kisfilm tanúsítja, hogy máris milyen nagyszerű nővére kistestvérének:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)