A kiscica és a bagoly legjobb barátok lettek! Ilyen tündéri képeket nem látni minden nap:

Japán nagyon érdekes ország, gazdag kultúrával és történelemmel rendelkezik. Ebben az országban is van macskás kávézó, amit igazán kedvelnek az emberek..

Az ilyen kávézókban sok cica él, a látogatók pedig foglalkozhatnak velük és megsimogathatják őket. Azért népszerűek ezek a kávézók, mert Japánban sok lakásban tilos háziállatot tartani, az emberek rengeteget dolgoznak és ilyenkor a egy cica közelsége igazán megnyugtató lehet.

De vannak olyan kávézók is, ahol sünit, madarakat, baglyot és más állatokat is tartanak. Ez igazán őrült dolog, ha belegondolunk, de szerencsére minden kávézóban szigorú szabályok is léteznek az állatok és az emberek biztonsága érdekében.

Bron: hukuloucoffee.com

A Hukulou nevű kávézóban, Osaka városában van két olyan állat, akik nagy valószínűséggel soha nem lennének barátik. De itt egy különleges kapcsolat alakult ki közöttük. Egy öt éves bagolyról, Fuku-chanról és a cicáról Marimoról van szó.

Bron: hukuloucoffee.com

Fuku-chan először egyedül volt és egy baglyos kávézóban élt. A tulajdonos Ritsuko Nagaraha rájött, hogy az állat nagyon magányos, és keresett neki egy barátot. Marimora a cicára esett a választás. Ők nagyon hamar legjobb barátok lettek, sok időt töltenek együtt a kávézóban.

Bron: hukuloucoffee.com

Igazán különleges ez a párocska. Igaz, hogy nagyon különbözőek, mégis legjobb barátok lettek.

Néha mi is tanulhatnák házi kedvenceinktől a barátsággal kapcsolatban. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és nézd meg a lenti filmet a két állatról.

Oszd meg, hogy más is láthassa!
(Forrás: csodalatos.co)