30 évig csak rövidnadrágban járt, aztán neje könyörgésére beadta a derekát: az átváltozás frenetikusra sikerült

John mondhatjuk, hogy igazi csodabogár. 1987-óta csakis rövidnadrágban jár, még az esküvője napján se volt hajlandó lemondani furcsa hóbortjáról, így szerelmével Rose-zal rövidnadrágban házasodott össze. A több mint három évtizedes szokás mit sem változott, egészen addig, míg Rose drasztikus lépésre szánta el magát!

A Rachael Ray Show átalakító csapatának segítségét kérte, és megbízta őket, hogy alakítsák át férje stílusát. A nagy leleplezésre egy show keretén belül került sor.

Mielőtt az átalakító-csapat kezelésbe vette volna Johnt, Rose, fodrásznő lévén, már számtalanszor könyörgött férjének, hogy a frizuráján is változtassanak, de a férfi hű maradt kivilágosított tincseihez.

A stylist-guru, Clinton Kellynek viszont sikerült a felismerhetetlenségig átalakítania Johnt, ugyanis mikor belépett a stúdióba a férfi feleségének lélegzete elakadt. Nemhiába hiszen egy jóképű úriember mosolygott a reflektorok kereszttüzében.

Már egy-két egyszerű változtatás is képes hatalmas különbségeket eredményezni. John nem csak jól nézett ki, de jól is érezte magát a bőrében:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)